Biträdande projektör inom Elteknik

Vi bygger Sveriges bästa elkonsultföretag – varje dag. Vill du vara med? Vi växer vidare och utvecklas ständigt genom att varje dag leva vår vision ”Vi bygger Sveriges bästa elkonsultföretag”.
En grund för detta är att värna om såväl personal som kunder. Vi tänker att den som mår bra också lyckas bra – vilket leder till nöjdare kunder, som i sin tur ger oss fler uppdrag och ökad trygghet.
Hos oss är kunskap, engagemang, förtroende och noggrannhet ledstjärnor. Vi har spännande uppdrag och möjligheterna till personlig utveckling är goda.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som Biträdande projektör är mycket varierat och du kommer att få vara med i projektering av el- och teleanläggningar för kommersiella och offentliga fastigheter, kontor, skolor, bostäder och industri. Du jobbar tillsammans med erfaren projektör och utför projektering, konstruktion och beräkning av tekniska lösningarna. Upprättar ritningar för förfrågningsunderlag och arbetsritningar. Projektering av ritningar utförs i Auto-Cad/Revit. Vi arbetar i projekt och projektgrupper och arbetet innebär att arbeta både självständigt och tillsammans i grupp med övriga projektdeltagare. Placeringsort för tjänsten är på vårt kontor i Falun alternativt vårt kontor i Leksand.

Din profil
Vi söker dig som har teknisk utbildning från minst gymnasienivå inom elteknik.
Du har några års yrkeserfarenhet av el-konstruktion som biträdande projektör alternativt några års erfarenhet som installationselektriker inom fastighetsel eller industriverksamhet. Du är teknikintresserad och vill lära dig mer inom el- och teleinstallationer. Du har intresse för CAD, meriterande är grundläggande kunskaper och vana att arbeta med Auto-CAD och i PC miljö. Utöver mer formell kompetens fäster vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper.Det är viktigt att du är både engagerad och noggrann eftersom dina insatser spelar stor roll för många berörda – både i nuet och i framtiden. Som person är du ansvarstagande och handlingskraftig samt tycker om att ta tag i uppgifter och finna lösningar såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är serviceinriktat och har god förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift samt samarbeta med andra på ett behagligt sätt. Dina egenskaper passar bra in på våra ledstjärnor och värderingar för vår verksamhet. Våra värderingar är kunskap, engagemang, förtroende och noggrannhet. Som person är du även en lagspelare med förmåga att upprätta goda relationer med arbetskamrater och samarbetspartners. Om du också gillar att möta människor och förmedla din kunskap och dina synpunkter på ett positivt och lösningsinriktat sätt, så är det egenskaper vi värdesätter.

Vi erbjuder
Electro Projekt PCI AB erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett trivsamt arbetsklimat. Hos oss är det viktigt att alla medarbetare ska känna glädje och stolthet samt att man trivs med sitt jobb.
Vi erbjuder dig att vara en av våra lagspelare och ingå i vår projekteringsgrupp.
Vi är glada och stolta över de värden vi dagligen levererar åt våra uppdragsgivare. Kanske är du rätt person att tillsammans med oss fortsätta att leva vår vision ”Vi bygger Sveriges bästa elkonsultföretag”…

Om oss
Electro Projekt PCI AB är ett elkonsultföretag som erbjuder tekniska elkonsulttjänster för hela fastighets- och industriprocessens samtliga skeden – planering, – projektering, – produktion samt – drift &; förvaltning.
Våra uppdragsgivare finns till största del inom bygg, fastighet, kommun, landsting, industri och anläggning. Företaget startades 1993 och har idag 10 medarbetare med kontor i Falun och Leksand.
Verksamheten är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Tjänsten
Tillsvidare. Heltid.
Provanställning tillämpas.
Körkort B krävs
Placeringsort: Falun alternativt Leksand

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och betyg till: epab@pci.se
Vi utvärderar alla ansökningar löpande allt efter som de kommer in.
För ytterligare information kontakta VD Mats Jonsson
Tel: 023-388 55 70 eller 070-577 81 30.